LAUNCH TECH USA 1-877-528-6249 SUPPORT@LAUNCHTECHUSA.COM

Members Login
Post Info TOPIC: EasyDiag- "no authorization"


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date: Dec 13, 2013
EasyDiag- "no authorization"
Permalink  
 


Hay All!
At the automotive shop I work in, we each got a "easyDiag" as a Xmas present...
I'm the only on that has got far enough with it to try and scan a vehicle but I'm getting the same message from each of the serial numbers iv registered.
"                       Hints
Error. no authorization,Please make
sure the DBScar it the Current Using
                         One!                         "
exact message i receive.
iv followed quick start identically, seemed very obvious...
created account...
registered product, so basic...
updated software, no brainer...
paired it with bluetooth in the iOS setup, paired meany things like this before...
but still time and time again it wont communicate!
iv done this with more than one DBScar/EasyDiag unit so I'm assuming there is nothing wrong with the tool.

any feed back would be helpful



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date: Apr 26, 2014
Permalink  
 

I encountered same problem with x431 idiag. Admin PLEASE help with this matter. Can't use the idiag.

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 3
Date: May 31, 2014
Permalink  
 

I'm having this problem too. I'm log in, register my device and normally worked! Reinstall soft and now I can't get registered , "server error" message appears.

Testing for log, log in....but my registration is not complete. Why I need registration procedure again ???? I have the same error : "server abnormal please login again". And registration procedure again.

Please help with this problem. Maybe problems with x431 application server???

mavetisov@yandex.ru


__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date: Dec 12, 2014
Permalink  
 

I have had this problem : Error no authorization please make sure the DBScar is the current using one

gives this error in Turkish software

english software running smoothly
works fine in other languages
italian spanish french german russian works no problem

An error caused by language



__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date: Dec 23, 2014
Permalink  
 

Currently going through the same issue. Was on the phone with launch support earlier. Eventually was told that servers are down at moment. Will have to try again tomorrow morning. seems legit if the servers are going through maintenance. Hopefully this works I'm getting a refund

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 34
Date: Jan 22, 2015
Permalink  
 

plz plz check your email address in registration. you received an email through launch.in the e mail you will see email bindings. problem of downloading and connecting will be solved

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date: May 13, 2015
Permalink  
 

Hi,

Does anybody solved error message:

Error. no authorization,Please make
sure the DBScar it the Current Using
                         One!

?

I have a new Idiag for iphone, I registered it, pair it, but I have this error. Already tried to change language but error is still the same.

Any advice is appreciated.

Thanks



__________________


Member

Status: Offline
Posts: 10
Date: May 15, 2015
Permalink  
 

Hello unchiu ,


Sorry doe the delay,

Go ahead and delete the app and download the carlines again you should be good to go.

__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date: May 15, 2015
Permalink  
 

Thank you. It works :)



__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard